Abstracte Kunst

Cursus Abstracte Kunst

Deze workshops willen jullie graag delen. Voor mij ligt het plezier van abstracte kunst op de manier waarop het onze nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht prikkelt. Ik heb een aantal van mijn meest diep verbonden en gebeurtenismomenten meegemaakt met abstracte kunst.

Ik zal je helpen om kunstwerken te ontdekken om zowel je intuïtieve kant als de vaardigheden en ervaring die je hebt spreken te maken. Werken met abstractie helpt je om unieke kunstwerken te creëren.

Tijdens de workshops gaan we spelen en bepalen, onderzoeken we hoe we aan de slag kunnen gaan en hoe we kunnen wat we hebben gedaan om verdere stappen in het werk mogelijk te maken. Onderweg zal ik het werk van onderliggende abstracte kunstenaars delen om je te inspireren en je te helpen beginnen wat belangrijk is in je eigen werk.

Ik ben een kunstenaar; Ik reis dezelfde reis als jij. Ik gebruik mijn handen om mijn innerlijke zelf in visuele vormen te vertalen. Creativiteit stelt me ​​​​in staat om toegang te krijgen tot de meest authentieke delen van mezelf, om me heel en levend te voelen. Mijn creatief werk opent een verbinding en dialoog met andere gevoelige denkers. Mijn workshops zijn ontworpen voor alle ervaringsniveaus; begin waar je bent en ga verder met je werk.

 

 

Vier themadagen

Ben je nieuwsgierig en wil je nieuwe dingen proberen? Tijdens deze cursus verken je verschillende manieren om abstracte kunst te creëren.

We helpen je om jouw eigen weg te vinden in het creatieve proces. In vier themadagen bouwen we aan jouw eigen aanpak om abstracte kunst te creëren.

 1. Aan de slag
  Activiteiten om jouw creatieve proces te stimuleren en ideeën te delen over wat abstracte kunst is.
 2. Extractie
  We bekijken hoe we beperkingen en reductie in abstracte kunst kunnen gebruiken.
 3. Toevoeging
  We onderzoeken technieken en benaderingen waarop jij jouw werk laag voor laag kunt verbeteren en verrijken.
 4. Jij
  We gebruiken jouw ervaring en visualisatie als uitgangspunt voor je werk.

 

 

Praktische Zaken

Datums: zaterdag 20 jan, 3 feb, 17 feb en 9 maart 2024
Tijd: 10.00 uur tot 16.30 uur
Prijs: € 450
Een lijst met materialen die je nodig hebt, ontvang je na inschrijving voor de cursus. De kosten hiervoor bedragen vanaf € 25, afhankelijk van je keuzes.
De cursus gaat door bij 6 deelnemers. Maximaal 10.

Docent: Mary Webster
Ik ben een pedagoog, kunstenaar en schrijver. Ik heb over de hele wereld gewoond en gewerkt en ik run een creatieve studio in Wageningen. Mijn werk richt zich op hoe we creativiteit kunnen gebruiken om onze wereld om ons heen te verkennen en ons welzijn te vergroten.