Contact

Wil je meer informatie over onze opleidingen, cursussen of heb je andere vragen?

Pauline en Marjan staan je graag te woord dus neem gerust contact met ons op.

Pauline weet alles van hoe je je inschrijft, wanneer een opleidingsjaar begint, financiën en de grote lijnen van de opleiding. Pauline heeft zelf meerdere studiejaren gevolgd en kan uit eigen ervaring vertellen.

Marjan is de oprichtster van de opleiding. Weet daardoor veel van de inhoud, dus als je inhoudelijke vragen hebt… bel Marjan en met praktische vragen verwijst ze weer graag door naar Pauline.

Secretariaat

+31(0)6-26246588

E-mail

vrijeacademiehetpad@gmail.com

Algemene informatie

+31(0)6-12148972
Marjan, Directeur

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen.

    Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.Ik wil geen nieuwsbrief ontvangen.Ik ontvang de nieuwsbrief al.    De persoonlijke gegevens gebruiken we voor het versturen van nieuws over de betreffende opleiding en zullen wij nooit aan derden bekend maken m.u.v. de gegevens die volgens het inschrijfformulier gedeeld mogen worden met aangegeven partijen indien daar toestemming voor gegeven is.

    Vrije Academie ’t Pad respecteert de privacy van bezoekers van de website, ontvangers van de informatie en andere betrokkenen en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die je met ons deelt vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens en AVG stelt.