Workshop Eigen Praktijk Opzetten

Van Passie naar Praktijk

Uitdelen van wat je in huis hebt is een bevredigende actie

Een eigen praktijk

Zo’n 10 jaar geleden stond ik op een kruispunt in mijn leven. Ik werkte in de GGZ maar wilde op een andere manier gaan werken. Zelfstandig als coach, supervisor en beeldend.

Maar ja, hoe dan? En wat moet ik dan doen? Wie moet ik benaderen? Ik heb stap voor stap alles moeten uitvinden en ontdekken. Erg leerzaam maar een lang traject. Ik kwam erachter dat er vele wegen naar Rome leiden. Het is maar wat je wilt en hoe je het wilt. Dus dat is voor iedereen anders. Je krijgt overal antwoorden. Van hier uit ben ik de lesdag “start je eigen praktijk’ gaan ontwikkelen. En zoals er van alles verandert in de wereld, verandert de lesdag ook steeds iets. Mocht je interesse hebben laat het ons horen. De cursus bestaat uit 2 lesdagen, met ieder een andere focus.

Praktijk-dag 1: Van Passie naar praktijk.

Deze praktijk-dag is een dag waarbij eenieder op zijn of haar eigen manier onderzoekt welke volgende stap je wilt gaan zetten in het realiseren van je eigen praktijk. Voor zowel mensen die al bekend zijn met Vrije Academie ’t Pad en degenen die daar nog niet bekend mee zijn. Iedereen welkom! En die ‘eigen praktijk’ is voor iedereen helemaal anders. We starten daar waar jij nu bent. Het gaat erom om je verlangen en je passie met beeldend werken vorm te geven en neer te zetten. We doen dit individueel, interactief, met beeld, taal, humor, en meer.

We staan we stil bij jouw verlangen en je kwaliteiten. • Je geeft woorden aan het werk wat je zou willen gaan doen. Zo concreet mogelijk. • Je vindt woorden voor de kernkracht van jouw ‘onderneming’.

Praktijk-dag 2: De zakelijk kant van het starten van je eigen praktijk.

Je weet wat je wilt, je ziet het al helemaal voor je, maar dan?
– We beginnen om te kijken wat ondernemerskwaliteiten zijn en welke je nodig hebt. En wie vraag je om hulp, of waar wil je je verder in scholen?
– Kamer van Koophandel
– Belastingdienst
– Verzekeringen
– Registraties, Beroepsverenigingen
– Hoe laat je de wereld weten dat je er bent, en wat je doet?
– Hoe kom je aan klanten?
– Website, folders, krant

Graag horen we van je of je geïnteresseerd bent in één van deze twee dagen. Of dat je een combinatie zou willen. Ik wil je vragen om hiervoor het inschrijfformulier van de site in te vullen waarop je je interesse aangeeft.

Natuurlijk gaan we ook beeldend aan het werk!

Kosten: € 95,- per dag
Docent: Charlotte Ankoné
Datum: 17 april 2021 en 5 juni 2021, zaterdagen op lokatie Nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.
Lestijden: 10:15 uur – 16:30 uur
Materiaal: Basispakket

newspaper templates - theme rewards