Een cursus van transformatie

Leven vanuit je Hart

Leven vanuit je Hart

Deze cursus bestaat uit drie blokken van elk vijf dagen. Elk blok is eventueel los te volgen. Het is een prachtig proces van transformatie van je hart, je ziel of kern, een jaar waarin je universele spirituele wetmatigheden onderzoekt, ze doorleeft en uitbeeld.

Basisprincipes Vrije Academie ’t Pad

Liefde, eenheid, polariteit… op de Vrije Academie ’t Pad staan vijftien basisprincipes centraal, die door de hele opleiding heen vergeweven zijn. In deze cursus wordt ze in een persoonlijk proces uitgelicht en uitgediept. Het programma bestaat uit drie blokken: blok 1 is vanuit een zuiver hart, het tweede blok vanuit een warm hart en het derde blok vanuit een stralend hart. De basisprincipes zoals de Vrije Academie ’t Pad die kent zijn betekenisvolle wijze verdeeld over deze drie blokken.

INFORMATIE

Praktische Zaken

Deze cursus gaat van start bij vijf deelnemers. Interesse? Laat het ons weten.

Datums

Blok 1 Zuiver hart: woensdagen 11, 18, 25 september, 9 en 16 oktober 2024
Blok 2 Warm hart: 30 okt, 6, 13, 20, 27 nov 2024
Blok 3 Stralend hart: 22, 29 jan, 5, 12, 19 feb 2025

Tijd

van 10.00 tot 16.30 uur

Cursusgeld

Per Blok € 550 Drie blokken samen inschrijven € 1500

Materialen

Kleurpotloden, oliepastels, softpastel, acrylverf, ecoline en boetseerklei te koop via ‘Verfijnd Veenendaal’ op de opleiding.

Docent: Margreeth Zwiggelaar – Ufkes

Na de Vrije Academie ’t Pad ben ik met veel plezier begonnen met een eigen praktijk voor psychosociale beeldende therapie & ACT; Mijn Ateliertje. Overtuigd door eigen ervaring en die van mijn cliënten, dat deze combinatie van methoden werkt en een bijzondere en krachtige uitwerking heeft, draag ik dit ook graag uit.