Galerie Vrije Academie ’t Pad

Beeldende kunst in verbinding met jezelf

BASISJAREN

Kern in Beeld  1 en 2

Levenskunst of de kunst van het leven, dit zijn woorden die perfect passen bij onze filosofie. Er zit namelijk een overeenkomst in de vragen die het leven ons stelt en ons kunstzinnig vermogen. Beeldend werken daagt je uit om met weerbarstige materialen te werken. Door hiermee aan de slag te gaan leer je te onderscheiden wat belangrijk voor je is. Je komt dichterbij wie jij bent. 

 Holistisch Beeldende Kunst

jaar 3 en jaar 4

Psychosociaal Werk

De opleiding PTB leidt op tot Psychosociaal Therapeut Beeldend en draait volledig om beeldend werken en oefenen in counseling. Dit doe je aan de hand van de negen beeldelementen energie, toon, kleur, lijn, vorm, diepte, zen, figuratief en symboliek. Deze route is gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Bijscholing

Rouw en Verlies

Hoe helpt creativiteit in processen van rouw en verlies? Verdriet dat niet is geuit, kan tot allerlei klachten leiden, zoals vereenzaming, depressie en ziekte. Door creatief te werken kan iemand in contact komen met beelden uit het onderbewuste. Deze beelden vertellen wat van binnen leeft en niet te uiten is met woorden..

Ben je geïnteresseerd in onze opleidingen en cursussen?

newspaper templates - theme rewards