Open Dag Vrije Academie ’t Pad Neder-Betuwe, Opheusden

Ontmoet onze trainers en ervaar kunstzinnige opleidingen

maud op de open dag
Open Dag

12 december kunnen we elkaar hopelijk op de Open Dag ontmoeten!  

In deze bijzondere tijden zijn creativiteit en kunstzinnigheid des te meer van belang! Studeren.. leuk… spannend? Wat ga je dan leren? Is het leven een toevallig gebeuren? Hebben we er zelf invloed op? Hoe dan? Wie ben ik en hoe zet ik mijzelf beter in, in mijn leven? Ben ik creatief? Kan ik tekenen? Is dat ‘wel of niet kunnen tekenen’ nodig voor de opleiding? Nee dus!
Beleef de creatieve weg van Vrije Academie ’t Pad. Op onze opleidingen leer je flexibel te staan in jezelf, te staan in je eigen leven en onbevooroordeeld te zijn in je omgang met anderen.

En natuurlijk ontwikkel jij je beeldend vermogen, en zou er zomaar een kunstenaar in je kunnen wonen. Hier is voor jou dé kans om het verschil te maken in je leven en in dat van anderen.
Student in de opleiding: ‘Dit is een heel effectieve en fijne manier van leren. Zouden ze overal zo moeten doen.’ Met een van onze gecertificeerde opleidingen kun je:
· beter omgaan met het wel en wee van jouw persoonlijke leven;
· onafhankelijk geld verdienen in je eigen atelier of met je praktijk;
· jouw persoonlijke bijdrage leveren aan je omgeving, jouw druppel in de wereldzee van de mensheid te zijn;
· binnen je vakgebied verdieping en vernieuwing brengen;
· specialist worden in je eigen vakgebied. 

Meld je vrijblijvend aan voor de Open Dag van Vrije Academie ’t Pad, om jezelf te overtuigen dat jouw talent bedoeld is om te groeien. Heb je je al aangemeld voor de Open Dag? Dan zien we er naar uit om je in ons Pad-pand te ontvangen.
11.15 uur welkom met koffie en thee en keuze over de te volgen workshops, kom voor 11.45 dan hebben we tijd om je voor te lichten over de keuzes van de dag.
12.00 uur is de eerste ronde van workshops waaronder een keuze uit drie creatieve workshops en de keuze voor een inhoudelijke uitleg over de opleiding door Marjan Raven, alsook een persoonlijk gesprek over je mogelijkheden.
Er zijn dus drie rondes workshops: elk uur is er een. 

Ervaar het zelf!; 

Lukt het je niet om naar onze Open Dag te komen? Vraag dan om een persoonlijk gesprek via het formulier dat je kunt vinden op de site bij inschrijving.
Locatie: Koningsstraat 2A, 4043 JB te Opheusden. 

Tip: Mocht je een FaceBook pagina hebben, we hebben een ‘Groep: Vrije Academie ’t Pad’ waar je je bij aan kunt sluiten en via de (oud) studenten en docenten al kunt proeven aan waar wij voor staan.

De daarop volgende Open Dag is op 29 mei 2022.

* Mochten er speciale omstandigheden zijn i.v.m. het coronavirus dan krijgt iedereen die zich opgegeven heeft via de website daarover bericht.

newspaper templates - theme rewards