Open Dag Vrije Academie ’t Pad Neder-Betuwe, Opheusden

Ontmoet onze trainers en ervaar kunstzinnige opleidingen

4 juni 2023 kunnen we elkaar op de Open Dag ontmoeten!  

In deze bijzondere tijden zijn creativiteit en kunstzinnigheid des te meer van belang! Studeren.. leuk… spannend? Wat ga je dan leren? Is het leven een toevallig gebeuren? Hebben we er zelf invloed op? Hoe dan? Wie ben ik en hoe zet ik mijzelf beter in, in mijn leven? Ben ik creatief? Kan ik tekenen? Is dat ‘wel of niet kunnen tekenen’ nodig voor de opleiding? Nee dus!
Beleef de creatieve weg van Vrije Academie ’t Pad. Op onze opleidingen leer je flexibel te staan in jezelf, te staan in je eigen leven en onbevooroordeeld te zijn in je omgang met anderen.

En natuurlijk ontwikkel jij je beeldend vermogen, en zou er zomaar een kunstenaar in je kunnen wonen. Hier is voor jou dé kans om het verschil te maken in je leven en in dat van anderen.
Student in de opleiding: ‘Dit is een heel effectieve en fijne manier van leren. Zouden ze overal zo moeten doen.’ Met een van onze gecertificeerde opleidingen kun je:
· beter omgaan met het wel en wee van jouw persoonlijke leven;
· onafhankelijk geld verdienen in je eigen atelier of met je praktijk;
· jouw persoonlijke bijdrage leveren aan je omgeving, jouw druppel in de wereldzee van de mensheid te zijn;
· binnen je vakgebied verdieping en vernieuwing brengen;
· specialist worden in je eigen vakgebied.

Meld je vrijblijvend aan voor de Open Dag van Vrije Academie ’t Pad, om jezelf te overtuigen dat jouw talent bedoeld is om te groeien. Heb je je al aangemeld voor de Open Dag? Dan zien we er naar uit om je in ons Pad-pand te ontvangen.

11.15 uur welkom met koffie en thee en je maakt drie keuzes over de te volgen workshops.

Kom voor 11.45 uur dan hebben we tijd om je voor te lichten over jouw keuzes uit: drie creatieve workshops, een inhoudelijke uitleg over de opleiding door Marjan Raven, of een persoonlijk gesprek over je mogelijkheden.

12.00 uur is de eerste ronde van de workshops
Je kunt dus meedoen met drie rondes workshops: elk uur is er een.

Ervaar het zelf!;

Lukt het je niet om naar onze Open Dag te komen? Vraag dan om een persoonlijk gesprek via het formulier dat je kunt vinden op de site bij inschrijving.
Locatie: Koningsstraat 2A, 4043 JB te Opheusden.

Tip: Mocht je een FaceBook pagina hebben, we hebben een ‘Groep: Vrije Academie ‘t Pad’ waar je je bij aan kunt sluiten en via de (oud) studenten en docenten al kunt proeven aan waar wij voor staan.

Je kunt via ons geen gebruik maken van het STAP-Budgetprogramma. Als ondernemer of bij inkomsten uit eigen werk zou je met je belastingconsulent contact op kunnen nemen i.v.m. de mogelijkheden voor aftrek van studiekosten.

 

Mochten er speciale omstandigheden zijn betreffende de Open Dag, dan krijgt iedereen die zich opgegeven heeft via de website daarover bericht.

Op zondag 3 september is er weer een Open Dag.