Ontmoet onze trainers en ervaar kunstzinnige opleidingen

Open Dag Vrije Academie ’t Pad

23 juni 2024 kunnen we elkaar op de Open Dag ontmoeten!

In deze bijzondere tijden zijn creativiteit en kunstzinnigheid des te meer van belang! Studeren.. leuk… spannend? Wat ga je dan leren? Is het leven toevallig een gebeuren? Hebben we er zelf invloed op? Hoe dan? Wie ben ik en hoe zet ik mezelf beter in, in mijn leven? Ben ik creatief? Kan ik tekenen? Is dat ‘wel of niet kunnen tekenen’ nodig voor de opleiding? Nee dus!

Beleef de creatieve weg van Vrije Academie ’t Pad. Op onze opleidingen leer je flexibel te staan in jezelf, te staan in je eigen leven en onbevooroordeeld te zijn in je omgang met.

Ervaar onze opledigingen.

En natuurlijk ontwikkel jij je beeldend vermogen, en zou er zomaar een kunstenaar in je kunnen wonen. Hier is voor jou dé kans om het verschil te maken in je leven en in dat van anderen. Student in de opleiding: ‘Dit is een heel effectieve en fijne manier van leren. Zouden ze overal zo moeten doen.’ Met een van onze gecertificeerde opleidingen kun je: · beter omgaan met het wel en wee in jouw persoonlijke leven; · onafhankelijk geld verdienen in je eigen atelier of met je praktijk; · jouw persoonlijke bijdrage leveren aan je omgeving, jouw authentieke druppel in de wereldzee van de mensheid te zijn; · binnen je vakgebied verdieping en vernieuwing brengen; · specialist worden in je eigen vakgebied.

Dagprogramma Open Dag

11.30 uur welkom met koffie en thee en je maakt keuzes over het volgen van workshops.

Kom voor 11.45 uur dan hebben we tijd om je voor te lichten over jouw keuzes uit: drie creatieve workshops, een basisuitleg over de opleiding door Marjan Raven, of een persoonlijk gesprek over je mogelijkheden.

12.00 uur is de eerste ronde van de workshops
Je kunt dus meedoen met drie rondes workshops: elk uur is er een.

Ervaar het zelf!

Lukt het je niet om naar onze Open Dag te komen? Vraag dan om een persoonlijk gesprek via het formulier dat je op de site bij inschrijving kunt vinden.
Locatie: Koningsstraat 2A, 4043 JB te Opheusden.

PPO

PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Zowel voor werknemers als ZZP’ers dus. Kijk op werktuigppo.nl.

werktuigppo.nl

Je kunt via ons geen gebruik maken van het STAP-Budgetprogramma. Als ondernemer of bij inkomsten uit eigen werk zou je met je belastingconsulent contact op kunnen nemen ivm de mogelijkheden voor het aftrekken van studiekosten.

Tip: Als je een FaceBook-pagina hebt, hebben we een ‘Groep: Vrije Academie ’t Pad’ waar je je bij aan kunt sluiten en via de (oud) studenten en docenten al kunt proeven aan waar wij voor staan.