Instromen in de opleiding psychosociaal therapeut beeldend

Passie voor therapie via beeldend werken

Opleiding tot psychosociaal therapeut beeldend

Afgestudeerde creatief, kunstzinnig, tekentherapeuten, Psychotherapeuten, tekentaalcoaches, tekentaaldocenten, kunnen via een speciaal instroomtraject er voor kiezen om in te stromen op Vrije Academie ’t Pad om Psychosociaal Therapeut Beeldend met specialisatie in Acceptatie en Commitment Therapie te worden. Ook voor anderen die met beeld en mensen werken is deze route eventueel mogelijk. Vraag hiervoor een intakegesprek aan.

Het is belangrijk te beseffen dat op ’t Pad wordt gewerkt vanuit de basis van Acceptatie en Commitment Therapie (ACT). ACT is een evidence based therapievorm die zich bij uitstek leent voor een combinatie met beeldend werk. Tijdens dit instroomtraject ontdek je wat echt belangrijk voor je is. Daardoor kun je grenzen verleggen en keuzes maken. Je leert omgaan met weerstand in de materialen waarmee je werkt en in de weerbarstigheid van je eigen verwachtingen. Teleurstelling en verlies worden hierdoor minder dramatisch en je komt dichter bij wie jij bent. Zo bevrijd je jezelf van angst en onzekerheid.

Praktische informatie

Kosten PSW-3 2022-2023 met voortraject: € 2950 (twee dagen voortraject, modules fundament Vrije Academie ’t Pad (digitaal) en 1 studiejaar)
Mentorgesprek 1x: € 90

Voortraject: 27 en 28 augustus 2022
Aanvang PSW-3: september 2022.Lestijden: 10:00 – 16:30 uur

Ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

newspaper templates - theme rewards